24. 4. 2024

Closing Bell & výhled na 27. 2.


Během nevýrazné úterní seance se hlavní indexy z úvodních mírných poklesů dostaly k nule a to za velmi slabých zobchodovaných objemů. Investoři vstřebávali smíšené výsledky v úvodu dne zveřejněných makrodat, kdy za očekáváním dále zaostávají zahájené...

Během nevýrazné úterní seance se hlavní indexy z úvodních mírných poklesů dostaly k nule a to za velmi slabých zobchodovaných objemů.
Investoři vstřebávali smíšené výsledky v úvodu dne zveřejněných makrodat, kdy za očekáváním dále zaostávají zahájené stavby domů i index cen domů, naproti tomu nad očekávání si vedl index spotřebitelské důvěry.
Důležitou událostí bylo dnešní vystoupení předsedy centrální banky, Powella, který dnes mluvil před bankovním výborem senátu. Potvrdil, že ekonomika dále solidním, avšak pomalejším tempem dále roste. Centrální banka bude ve svém přístupu k dalšímu zvyšování sazeb trpělivá. Jeho vystoupení trhy lehce zklidnilo.
I zítřek nabídne zajímavá data. Zveřejněny budou například vývoj objednávek zboží dlouhodobé spotřeby, podnikové objednávky, obchodní bilance, a další. 

 

Bojíte se nám napsat ze svého e-mailového účtu? Založte si ihned nový zabezpečený e-mail.

ZALOŽIT NOVÝ E-MAIL PŘIHLÁSIT SE K E-MAILU


Váš komentář byl uspěšně přidán.

ROZUMÍM

Registrace proběhla v pořádku

Autorizační link Vám byl odeslán na email

Pokračovat
Investmakers používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.